ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

 

Společnost AgroBio Opava, s.r.o., se sídlem Brumovice, Skrochovice, Mostní 41/1, PSČ: 747 71, IČ: 25853970, DIČ: CZ25853970, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudu v Ostravě, oddíl C, vložka č. 22038 (dále také „My“ nebo „společnost AgroBio Opava“), jako správce osobních údajů, Vás jako uživatele webových stránek www.agrobio.cz informuje o níže popsaném shromažďování osobních údajů a zásadách ochrany soukromí.


Dále v textu se dozvíte zejména:

1. Jaké Vaše osobní údaje budeme zpracovávat;

2. Za jakými účely a jakým způsobem budeme Vaše osobní údaje zpracovávat;

3. Komu mohou být Vaše osobní údaje předány;

4. Po jakou dobu budeme Vaše osobní údaje zpracovávat a

5. Jaká máte ve vztahu k ochraně Vašich osobních údajů práva.

 


V případě, že budete potřebovat kteroukoliv část textu vysvětlit, poradit anebo projednat další zpracování Vašich osobních údajů, můžete se na nás kdykoliv obrátit na e-mailové adrese: podpora@agrobio.cz.

 


Zpracování osobních údajů dětí

Naše webové stránky nejsou určeny pro děti mladší 16 let. Osobní údaje dětí mladších 16 let nezpracováváme.

 


Rozsah zpracování osobních údajů

Když nás kontaktujete prostřednictvím webových stránek, můžete být požádáni o vyplnění určitých údajů o sobě nebo Vaší společnosti. Těmito údaji mohou být zejména:

a) Vaše jméno, příjmení a případné akademické tituly

b) obchodní firma,

c) adresa nebo sídlo společnosti (fakturační adresa),

d) dodací adresa

d) identifikační číslo a daňové identifikační číslo,

e) telefonní číslo

f) e-mailová adresa anebo

g) údaje o Vašich objednávkách a nákupech v našem e-shopu

h) IP adresa

 


Cookies

V rámci našich webových stránek používáme tzv. cookies. Soubor cookie je malý soubor obsahující řetězec znaků, který je při návštěvě webové stránky odeslán do vašeho počítače. Při další návštěvě soubor cookie webu umožní rozpoznat váš prohlížeč. Pomocí souborů cookie lze uložit uživatelská nastavení a další údaje. Prohlížeč můžete nakonfigurovat tak, aby všechny soubory cookie odmítal nebo aby hlásil, když se vám soubor cookie někdo pokusí zaslat. Některé funkce nebo služby na našich webových stránkách však bez souborů cookies nemusí fungovat správně.

Pokud navštívíte web agrobio.cz, zpracováváme údaje o vašem chování na webu na základě našeho oprávněného zájmu (tedy bez vašeho souhlasu) za účelem:

  • získání informací, na základě kterých pro vás budeme moci web v budoucnu vylepšit, aby se vám u nás nakupovalo ještě lépe; naším oprávněným zájmem je zde zlepšování našich služeb pro vás;
  • vytváření statistik a přehledů, zejména sledování návštěvnosti našeho webu, jeho jednotlivých stránek a měření účinnosti reklamy; naším oprávněným zájmem je zde měření efektivity našeho webu a výdajů na reklamu; pro tento účel můžeme z vašeho chování na webu získávat další odvozené údaje a k tomuto účelu je použít, popř. můžeme pseudonymizované údaje předat našim partnerům pro zúčtování provizí, jak je popsáno v části Kdo má k vašim osobním údajům přístup.
  • testování nových funkcí a aplikací před nasazením, zejména abychom předešli problémům s funkčností těchto novinek ve skutečném provozu, které by mohly zhoršit váš zážitek z nakupování u nás; naším oprávněným zájmem je zde bezproblémová funkčnost našich služeb pro vás;
  • předcházení útoků na náš web a ohrožení jeho funkčnosti i bezpečnosti vašich dat; naším oprávněným zájmem je zde bezproblémová funkčnost našich služeb pro vás a bezpečnost vašich dat.


Na našich webových stránkách používáme tyto cookies:

  • soubory cookies nezbytné k fungování webové stránky:

slouží k zajištění bezpečného přihlášení, zapamatovat si průběh vyplňování objednávky a měřící kód Google Analytics (měření zobrazování stránek, interakcí a realizovaných objednávek), HotJar pro analýzu struktury webových stránek, měření konverze (dokončená objednávka) na Gogle AdWords, Seznam Sklik, Zboží.cz

  •  soubory cookies pro personalizaci podle vašeho chování:

slouží k zajištění bezpečného přihlášení, zapamatovat si průběh vyplňování objednávky, měřící kód Google Analytics (měření zobrazování stránek, interakcí a realizovaných objednávek), HotJar pro analýzu struktury webových stránek, měření konverze (dokončená objednávka) na Gogle AdWords, Seznam Sklik, Zboží.cz, uložení přihlašovacích údajů, porovnávání produktů, zapamatovat si obsah nákupního košíku

  •  soubory cookies pro remarketing:

slouží k zajištění bezpečného přihlášení, zapamatovat si průběh vyplňování objednávky, měřící kód Google Analytics (měření zobrazování stránek, interakcí a realizovaných objednávek), HotJar pro analýzu struktury webových stránek, měření konverze (dokončená objednávka) na Gogle AdWords, Seznam Sklik, Zboží.cz, uložení přihlašovacích údajů, porovnávání produktů, zapamatovat si obsah nákupního košíku, umožňovat sdílení stránek na sociálních sítích, umožňovat vkládání komentářů, nabízet reklamy na základě Vašich zájmů (remarketingový kód Google AdWords, Seznam Sklik), poradenství formou on-line chatu nebo off-line zaslání zprávy prostřednictvím služby Smartsupp

 
Zásady zpracování osobních dat Google  jsou uvedené v odkazu  ZDE: https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=cs

Zásady zpracování osobních dat Seznam jsou uvedené v odkazu  ZDE: https://o.seznam.cz/ochrana-udaju/

Zásady zpracování osobních dat HotJar jsou uvedené v odkazu  ZDE: https://help.hotjar.com/hc/en-us/sections/115003180467-Privacy-Security-and-Operations

Zásady zpracování osobních dat Smartsupp jsou uvedené v odkazu  ZDE: https://www.smartsupp.com/cs/help/ochrana-osobnich-udaju-gdpr/

 
Za účelem zobrazení přizpůsobených nabídek a cílené reklamy v rámci reklamních a sociálních sítí na jiných webových stránkách, než je náš web, také předáváme reklamním a sociálním sítím údaje o vašem chování na webu. Takovým partnerům však nepředáváme vaše identifikační údaje. Seznam sociálních a reklamních sítí, které využíváme, naleznete ZDE (Kdo má k vašim osobním údajům přístup).

Pokud využití cookies třetích stran a předání vašich údajů reklamním a sociálním sítím nevypnete v sekci Nastavení cookies v zápatí stránkách webu  a po našem upozornění kliknete na jakýkoli odkaz na našem webu (mimo panel s upozorněním) nebo kliknete na tlačítko „Rozumím“, jež je součástí upozornění, budeme mít za to, s využíváním těchto cookies a předáváním vašich údajů reklamním a sociálním sítím souhlasíte. Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat vypnutím této funkce v sekci Nastavení cookies v zápatí  webových stránek.


Údaje o vašem chování na webu nezískáváme pouze z cookies.

Doplňujeme je také o údaje:

  • IP adresa vašeho zařízení (adresa vašeho zařízení, pomocí které komunikujete s jinými zařízeními v síti internet);
  • operační systém vašeho zařízení, jeho verze a jazykové nastavení;
  • prohlížeč, který na svém zařízení používáte, jeho verze a jazykové nastavení;
  • adresa webové stránky (URL adresa), ze které přicházíte na náš web.


Doba uchovávání:

Pro tyto účely soubory cookies používáme po dobu nejvýše 36 měsíců, přičemž po tuto dobu údaje uchováváme pouze v pseudonymizované podobě. Proti tomuto zpracování máte právo uplatnit námitku.

Google Analytics

  • Cookie "_ga"  má platnost 2 roky
  • Cookie "_gid" platnost 24 hodin
  • Cookie "_gac_UA-7542840-1"" má platnost 90 dní

Google Ads

  • Využívají několik různých cookies. Ta co se stará o záznam konverzí má platnost 30 dní.

Seznam Sklik

  • Využívá cookie "sid" s platností 30 dní.

HotJar


Soubory cookies můžete s počítače, mobilního telefonu nebo tabletu vymazat v nastavení prohlížeče. Pokud tyto soubory chcete smazat z každého zařízení, je nutné provést tento výmaz u každého zařízení (PC, mobil, tablet).


Účel zpracování

Údaje, které nám poskytujete, používáme k tomu, abychom Vás kontaktovali zpět a poskytli Vám informace, o které jste nás požádali, nebo pro účely plnění našich smluvních povinností, tj. za účelem realizace Vaší objednávky v našem E-shopu (tj. dokončení Vaší objednávky a její vyřízení), případně za účelem správy Vašeho zákaznického konta na našich webových stránkách, budete-li požadovat jeho zřízení. Veškeré osobní údaje jsou zpracovány zákonným a transparentním způsobem a jsou vyžadovány pouze přiměřené, relevantní a nezbytné údaje ve vztahu k účelu zpracování.

Vaše jméno, příjmení a e-mailovou adresu můžeme vedle toho využít k tomu, abychom Vám zasílali obchodní sdělení, tj. abychom Vás informovali o událostech, publikacích nebo službách, které poskytujeme a které by Vás, podle našeho názoru, mohly zajímat. Poskytnutí osobních údajů pro účely plnění smlouvy a poskytnutí osobních údajů pro účely odpovědi na Vámi vznesené dotazy nebo Vámi požadované informace jsou naším smluvním požadavkem, a jejich neposkytnutí může být důsledkem neuzavření smlouvy nebo neposkytnutí odpovědi na Vámi vznesené dotazy.

Vedle toho zpracování Vašich osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení můžete kdykoliv odmítnout a nebude to mít vliv na naše jiné vzájemné vztahy. Stačí nám zaslat e-mail s příslušnou žádostí na podpora@agrobio.cz nebo jinou adresu, ze které jste od nás obdržel obchodní sdělení.

 


Kdo má k Vašim osobním údajům přístup

Vaše osobní údaje budeme jako správce zpracovávat My. Vaše osobní údaje můžeme za výše uvedenými účely předat našim subdodavatelům, aby pro nás provedli jejich zpracování. Osobní údaje mohou být předány:

  1. externí účetní;
  2. externí advokátní kanceláři;
  3. externí auditorské kanceláři;
  4. zpracovatelům, kteří nám poskytují platební, přepravní a distribuční služby;
  5. zpracovatelům, kteří nám poskytují serverové, webové, cloudové nebo IT služby, či kteří jsou našimi obchodními partnery;

Konkrétní seznam zpracovatelů lze nalézt na tomto odkaze ZDE.


Doba zpracování osobních údajů

Vaše osobní údaje budeme zpracovávat po dobu, po kterou Vám budeme poskytovat naše služby či plnit vzájemnou smlouvu, nebo po dobu nezbytnou k plnění archivačních povinností podle platných právních předpisů, jako jsou například zákon o účetnictví, zákon o archivnictví a evidenci nebo zákon o dani z přidané hodnoty.

Konverzace z chatu Smartsupp se ukládá po dobu 3 měsíců. Po této době dochází k úplnému výmazu dané konverzace.

 


Vaše práva plynoucí ze zpracování osobních údajů

Ve vztahu k námi prováděnému zpracování Vašich osobních údajů máte následující práva:

  • a) právo na přístup k osobním údajům;
  • b) právo na opravu;
  • c) právo na výmaz („právo být zapomenut“);
  • d) právo na omezení zpracování údajů;
  • e) právo vznést námitku proti zpracování; a
  • f) právo podat stížnost na zpracování osobních údajů.


Vaše práva jsou níže vysvětlena, abyste si dokázal/a udělat jasnější představu o jejich obsahu.

Všechna Vaše práva můžete uplatnit tak, že nás kontaktujete na e-mailové adrese podpora@agrobio.cz

Stížnost můžete podat u dozorového úřadu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů (www.uoou.cz).

Právo na přístup znamená, že si kdykoliv můžete požádat o naše potvrzení, zda osobní údaje, které se Vás týkají, jsou či nejsou zpracovávány, a pokud jsou, pak za jakými účely, v jakém rozsahu, komu jsou zpřístupněny, jak dlouho je budeme zpracovávat, zda máte právo na opravu, výmaz, omezení zpracování či vznést námitku, odkud jsme osobní údaje získali a zda dochází k na základě zpracování Vašich osobních údajů k automatickému rozhodování, včetně případného profilování. Také máte právo získat kopii Vašich osobních údajů, přičemž první poskytnutí je bezplatné, za další poskytnutí pak může Zprostředkovatel požadovat přiměřenou úhradu administrativních nákladů.

Právo na opravu znamená, že nás kdykoliv můžete požádat o opravu či doplnění Vašich osobních údajů, pokud by byly nepřesné či neúplné.

Právo na výmaz znamená, že musíme vymazat Vaše osobní údaje pokud (i) již nejsou potřebné pro účely, pro které byly shromážděny nebo jinak zpracovány, (ii) zpracování je protiprávní, (iii) vznesete námitky proti zpracování a neexistují žádné převažující oprávněné důvody pro zpracování, nebo (iv) nám to ukládá zákonná povinnost.

Právo na omezení zpracování znamená, že dokud nevyřešíme jakékoliv sporné otázky ohledně zpracování Vašich osobních údajů, musíme omezit zpracování Vašich osobních údajů tak, že tyto můžeme mít pouze uloženy a případně je můžeme použít z důvodu určení, výkonu nebo obhajoby právních nároků.

Právo vznést námitku znamená, že můžete vznést námitku proti zpracování Vašich osobních údajů, které zpracováváme pro účely přímého marketingu nebo z důvodu oprávněného zájmu. Pokud vznesete námitku proti zpracování pro účely přímého marketingu, nebudou již Vaše osobní údaje pro tyto účely zpracovávány.

 

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou účinné od 25.5.2018

Máte dotaz?

Pokud jste se rozhodli udělit naší společnosti AgroBio Opava, s.r.o., se sídlem Brumovice, Skrochovice, Mostní 41/1, PSČ: 747 71, IČ: 25853970, DIČ: CZ25853970, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudu v Ostravě, oddíl C, vložka č. 22038 souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů, zaškrtněte, prosím, poličko „Souhlasím se zpracováním osobních údajů“. Následně klikněte na tlačítko „Odeslat“, čímž potvrzujete udělení zvoleného souhlasu. Udělený souhlas bude evidován naší společností za účelem zpětného doložení.

Pokud se rozhodnete naší společnosti souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů udělit, takto udělený souhlas můžete kdykoliv odvolat. Souhlas můžete odvolat prostřednictvím elektronického formuláře umístěného na internetové adrese www.agrobio.cz nebo zasláním emailu na podpora@agrobio.cz, v němž vyplníte minimálně své identifikační údaje a skutečnost, že odvoláváte svůj souhlas. Odvoláním souhlasu není dotčena zákonnost zpracování vycházející ze souhlasu, který jste udělil/a před jeho odvoláním.

* označená pole jsou je dobrovolná, ale povinná pro odeslání formuláře