Jak se zbavit kuny?

Aktualizováno 2022-11-10 07:40:25

Kuna znečišťuje půdy nebo střechy výkaly, ničí izolace, součásti stavby, likviduje kabely v autě, vytváří rušivý noční hluk, výrazně snižuje počet chované drůbeže.


kuna
kuna
kuna
kuna

Půdy, sklepy, chlévy, kurníky, aj.


Pro její odpuzení doporučujeme ATAK Odpuzovač kun - sprej nebo ATAK Odpuzovač kun - kuličky.

Oba přípravky obsahují přírodní účinné látky, které kunám vadí = ošetřenému prostoru se vyhýbají. Jsou vhodný pro odpuzení kun z obecných prostor (půdní vestavby, kůlny, sklady, stáje, chlévy, kurníky apod.).ATAK Odpuzovač kun

ATAK Odpuzovač kun - sprej - aplikuje postřikem, tj. přípravek nastříkejte všude tam, kam nechcete, aby kuna chodila. Přípravek působí tak intenzivně, že zpravidla postačí cca 3 stříknutí, aby kuny odpudil od postříkaného místa. Opakujte aplikaci z počátku každé 2-3 dny (2-3x) po dobu 12 dnů. Poté opakujte aplikaci 1x týdně.


Motorová vozidla

ATAK Odpuzovač kun - sprej - aplikace je velmi jednoduchá. Zvedněte víko motoru. Nastříkejte sprej na ohrožená místa a plochy jako jsou plastové a gumové části v motorovém prostoru (kabely, hadice) ze vzdálenosti cca 20 cm. Poté opakujte aplikaci 1x týdně.

ATAK Odpuzovač kun - kuličky -  kuličky, které se umístí do motorového prostoru. Balení obsahuje 2 kuličky a 1 držák. Účinnost 1 kuličky je až 6 týdnů, tj. balení je až na 3 měsíce. Obsaženou vonnou kuličku upevníte (bez obalu) přímo do držáku. Ujistěte se, že kulička sedí pevně uprostřed držáku a nemůže vypadnout. Zavěste držák na vhodné a suché místo v motorovém prostoru automobilu. Dávejte pozor na horizontální a pevné zavěšení držáku, aby se při jízdě neuvolnil a nespadnul. Neinstalovat na nebo vedle horké části ATAK Odpuzovač kun - Kuličky motorového prostoru (nebezpečí požáru!).

POZOR:

Kuny si značkují své teritorium močí, proto před aplikací přípravků je nutné očistit/umýt/dezinfikovat ošetřované prostory.


Biocidní přípravky. Používejte biocidní přípravky bezpečně. Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku.

Umístění článku

další (2)

Pomohl Vám tento článek?

Ohodnoťte prosím tento článek. Dáte nám tím cennou zpětnou vazbu pro zlepšení obsahu této stránky.

Děkujeme za zanechání zpětné vazby.