Odpuzovače psů nebo koček

Aktualizováno 2022-09-08 06:26:12

Trápí vás poškozené květiny v truhlíku nebo znečištěné záhony od výkalů koček?
Nechcete chodit kolem zapáchající popelnice od výkalů psů?



Používejte přírodní odpuzovače psů a koček. Ke psům a kočkám jsou zcela bezpečné, ale jejich aroma je odpuzuje, tj. ošetřeným místům se vyhýbají.

ATAK Odpuzovač psů a ATAK Odpuzovač koček - v rozprašovači (500 ml/R)ATAK Odpuzovač psů rozprašovačATAK Odpuzovač koček rozprašovač

Tyto odpuzovače jsou vhodné pro výchovu koček nebo psů v bytech a také i na zahradě.
Obsahují přírodní účinnou látku Geraniol a další aromatické oleje. Aplikujte je postřikem na místa, popř. před místa, kam nechcete, aby zvířata chodila nebo vykonávala potřeby. Ideálně na pevné, hladké plochy, které můžete (pokud budete chtít) lehce umýt. Obsažené oleje mohou způsobit mastné skvrny. Aroma je výrazné, ale pro lidský nos příjemné.

Odpuzovače působí tak intenzivně, že zpravidla postačí cca 3 stříknutí, aby psy nebo kočky odpudily od postříkaného místa. Pro trvalý účinek plochy v interiéru přestříkávejte do 3 týdny, v exteriéru do 2 týdny. Fungují celoročně, tj. můžete je používat v létě i v zimě.



ATAK Odpuzovač psů a ATAK Odpuzovač koček - v granulátu (150 g)

ATAK Odpuzovač psů granulátATAK Odpuzovač koček granulát

Odpuzovače ve formě granulí jsou vhodné jen pro exteriéry (zahrady, kolem domů, plotů, kolem záhonků, květináčů, pískovišť, apod.).
Odpuzovače obsahují rozdrcenou kukuřici, která je napuštěna v přírodní účinné repelentní látce: Eukalyptový olej Citriodora (hydratovaný, cyklizovaný), která je získaná z listů eukalyptu (blahovičníku) citroníkového.  Má velmi silný repelentní účinek.
Jsou velmi šetrné k životnímu prostředí, a lze jej klidně i kompostovat.

Díky praktickému otvoru, kde si otočením vršku můžete regulovat hustotu posypu, se granulát z dózy výborně sype.

Také i granuláty jsou vhodné pro celoroční používání. Navíc v zimě, kdy je vyšší vlhkost, tak rozdrcená kukuřice se více nabobtná a tím se ještě více aktivuje vonná látka.


Na co nezapomenout?

Před každým použitím odpuzovačů je důležité odstranit všechny výkaly. Pokud můžete plochu vydezinfikovat (popelnici aj. pevné plochy), tím lépe.  Odpuzovače tak budou fungovat rychleji (nemusíte přestříkávat jejich zápach).



Biocidní přípravky. Používejte biocidní přípravky bezpečně. Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku.

Umístění článku

další (2)

Pomohl Vám tento článek?

Ohodnoťte prosím tento článek. Dáte nám tím cennou zpětnou vazbu pro zlepšení obsahu této stránky.

Děkujeme za zanechání zpětné vazby.