Pomocníci nejen na dovolenou

Aktualizováno 2021-06-28 07:55:28

Obtěžující komáři, klíšťata, prachoví roztoči v lůžkovinách nebo dezinfekce proti virům, bakteriím a kvasinkám. Produkty proti nim se mohou hodit nejen pro dovolenou.


komár
komár
štípance od komára
štípance od komára
moucha
moucha
klíště
klíště
klidný spánek bez roztočů
klidný spánek bez roztočů
prachový roztoč
prachový roztoč
viry
viry
bakterie
bakterie

1) Účinný repelent proti komárům, létajícímu hmyzu a komárům - přírodní BEZ CHEMIE!

Novinka 2021. Je na bázi Eukalyptového oleje - Citriodora (přírodní repelentní látka). Aplikuje se přímo na pokožku (obličej a tělo). Je vhodný i pro děti od 6. měsíců a také i pro osoby s citlivou pokožkou.

Repelent působí až po dobu 6 hodin.

Repelent můžeme jen doporučit. Osobně jsme jej testovali v přírodě, u řeky, na lodi na řece, v kempu u jezera nebo venku na koncertě a vždy uspěl na výbornou!. Komáři se nám vyhýbali a domů jsme přišli bez štípanců.

Více k repelentu najdete ZDE.

2) Máte alergii na prachové roztoče? Mějte u sebe nový přírodní sprej. ATAK Sprej proti prachovým roztočům

Zbavte se prachových roztočů doma, na chatě i v hotelu.

ATAK Sprej proti prachovým roztočům obsahuje účinnou látku 9 g/l Margosa-Extrakt Mahalin, která  je čistě přírodního původu. Extrakt je získáván patentovaným speciálním procesem ze semen indického stromu neem. Biocidní účinek přípravku spočívá v tom, že dělá potravu (kožní šupiny) pro prachové roztoče nepoživatelnou. Roztoči tak uhynou hladem a to vede k narušení reprodukční funkce.

Je vhodný pro aplikaci v obývacích pokojích, ložnicích a to postřikem přímo na matrace, postele, přikrývky, peřiny, polštáře, koberce, v šatních skříních, na závěsy a další místa. Účinek nastává ihned a přetrvá po dobu 6 týdnů. Ihned po aplikaci se výrazně sníží alergenní zátěž. Je ideální pro celoroční použití. 

Více ke spreji najdete ZDE.

3) Dezinfekce skleniček, předmětů pro styk s potravinami nebo dezinfekce ploch a předmětů po nemocech zvířat, po znečištění od lidských a zvířecích výkalů, aj. ATAK Sprej proti bakteriím a kvasinkám

ATAK Sprej proti bakeriím a kvasinkám je nový sprej na bázi kapalného alkoholu, který se za cca 15 min vypaří. Jde o bezoplachovou dezinfekci všech předmětů určených pro styk s potravinami (sklenice, nože, desky, boxy na jídlo, láhve, aj.). Dále ideálně pro dezinfekci ploch nebo menších prostorů po nemocných zvířatech nebo pro preventivní dezinfekci auta, vozíku před nebo po převozu zvířete.

Pro dezinfekci plochy, pokud dítě nebo pes se vyzvrací do auta nebo v bytě.

Můžete jej použít také pro dezinfekci sprchového koutu na dovolené (častý výskyt bakterií a kvasinek).  Rychlá dezinfekce na bázi alkoholu, který se za několik minut vypaří!

Více ke spreji najdete ZDE.

4) Likvidace virů a bakterií v ovzduší v bytě, autě, drobných předmětů nebo plochProphygrippal

Sprej Prophygrippal je dezinfekční přípravek s vysokým účinkem na viry (obalené i neobalené), bakterie a kvasinky.

Aplikace do ovzduší (byty, auta, kanceláře, haly, ordinace, čekárny, aj.), na předměty (kliky, klíče, mobily, madla nákupních košíků, aj.) na plochy (stoly, židle, aj.)

Je vhodný i pro zdravotnictví, kde je vyšší zátěž.

Více ke spreji najdete ZDE.

Umístění článku

další (3)

Pomohl Vám tento článek?

Ohodnoťte prosím tento článek. Dáte nám tím cennou zpětnou vazbu pro zlepšení obsahu této stránky.

Děkujeme za zanechání zpětné vazby.